Benodigdheden glutenvrije boekweit pannenkoeken
De benodigdheden zijn geschikt voor 1 à 3 personen:
- 175g boekweitmeel
- 75 gram teffmeel
- 2 eieren
- rasp van 1 sinaasappel
- 2 theelepels kaneel
- 2 theelepels vanille-extract
- 2 theelepels bakpoeder
- snufje zout
- kokosolie om te bakken
- water en/of plantaardige melk naar keuze
Bereidingswijze glutenvrije boekweit pannenkoeken
- Klop de eieren los en voeg de vanille, kaneel, sinaasappel rasp en zout toe.
- Voeg het boekweitmeel, teffmeel en het bakpoeder toe.
- Voeg al kloppend het water of de plantaardige melk toe tot er een egaal pannenkoekenbeslag ontstaat.
- Verhit de kokosolie in een pan en doe beetjes beslag in de pan om de pannenkoeken te bakken.
- Serveer met een topping naar keuze (honing, kokosrasp, banaan, aardbeien of iets anders).
Recente reacties